+ Reply to Thread
Results 1 to 12 of 12

Thread: Scanner

  1. #1
    Junior Member huanun is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    18
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Scanner

    Now there are high-precision flatbed scanner in selling it? We need such a scanner, please notify me if there is information ah, thank you!

  2. #2
    Junior Member David is on a distinguished road
    Join Date
    May 2011
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    this is professional scanner(iQsmart, EverSmart)of Kodak.

  3. #3
    Gerline
    Guest
    Which size do you prefer?

  4. #4
    Junior Member suprabug is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Don't you have any printer companies or photo studios nearby? Here, in Brazil, it is kinda easy to find help at graphic production companies, if you don't have a professional scanner yourself.

  5. #5
    Donor Meatfish is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    it might be worth contacting the regional distributor for your area for any scanners you are interested in and seeing if they have any refurbished models as many of these scanners are now quite old so will need to have been recently serviced and come with some sort of guarantee.

  6. #6
    Junior Member 108cuts is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    david scaner

    for 3d scaner in try to use david scaner software but not easy to success
    i like for roland probe scaner more

  7. #7
    Junior Member 108cuts is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    3d scan

    you can use next engine too
    it better choice

  8. #8
    Junior Member 108cuts is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Roland probe scan

    roland i use mdx20 for scan
    no need editing

  9. #9
    Junior Member 108cuts is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2d scan A1

    if you intersting for largformat
    i recomend to csx300 from graphtec

  10. #10
    Member print2011 will become famous soon enough
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    125
    Thanks
    33
    Thanked 49 Times in 32 Posts
    I have a topaz II, but the problem with SCSI. Look after yourself Microtek ScanMaker 1000XL

  11. Your ad here

  12. #11
    Junior Member joyee is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the scanner IQ smart by Hp that now i m using and i get that this is a durable and don't have any type of problem yet even i m using it for 2 years.

  13. #12
    georgl
    Guest
    The old Scitex/Creo Eversmart scanners are very capable and one of the few flatbed actually able to stitch. But they need an old Mac for the OXYgen software

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. SilverFast - software for scanner
    By congproprint in forum Installer or Patch Only
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2011, 09:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts