+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11

Thread: Xmf 4

  1. #1
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Xmf 4

    Hi guys, I was install the xmf 4 software with licenses and crack to my luxel vx9600 and works, then, the same software with different licenses and crack to my vx6000 and works correctly . Now, I have a luxel v8 and was install the same software and crack licenses like vx9600 and doesn't works , someone has the same problem ? Maybe is a driver for scsi or the process of installation .

  2. #2
    PRC Member saifou will become famous soon enough
    Join Date
    May 2011
    Posts
    214
    Thanks
    15
    Thanked 61 Times in 51 Posts
    your licence is for 4up recorder not valid for 8up recorder

  3. #3
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    No, I have two licenses, 4up and 8up, obviously I was agreed the 8up but when I send a job to luxel sends me an error , the motor element is busy , failed download !!

  4. #4
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    The panel of the luxel v8 shows me the job, I was send 4 jobs and the panel shows me, when I push play the jobs are erased!!

  5. #5
    PRC Member saifou will become famous soon enough
    Join Date
    May 2011
    Posts
    214
    Thanks
    15
    Thanked 61 Times in 51 Posts
    change buffer sise in device parametre

  6. #6
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Can you help me ? I don't know how to do that? I was search but I can't find it!!

  7. #7
    PRC Member saifou will become famous soon enough
    Join Date
    May 2011
    Posts
    214
    Thanks
    15
    Thanked 61 Times in 51 Posts
    if i remember when you detect scsi device change baffer from 1024 to 512

  8. The Following User Says Thank You to saifou For This Useful Post:

  9. #8
    Donor enipeas is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    The pc server has over 2giga memory;

  10. #9
    PRC Member saifou will become famous soon enough
    Join Date
    May 2011
    Posts
    214
    Thanks
    15
    Thanked 61 Times in 51 Posts
    yes over 2G ram for scsi machine cause download problem
    and in some casse windows handling memory so some boot.ini tunning can solve some problem

  11. #10
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Thanks bro, im gonna try to change the size ! I let you know what happened

  12. Your ad here

  13. #11
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    60
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I already solved the problem!!!! saifou you are the man!!!

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts