+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: TS800 II MCE BBram failure

  1. #1
    Junior Member maharsi is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    TS800 II MCE BBram failure

    Dear friends I need help regarding this issue an I will really appreciate any advice.

    I installed a Creo Trendsetter 800II but on trying to boot the system does not run and I have an 30620 error message taht the bbram is corrupted. I tried to follow all the procedures from the Techplanet and this is what I have:

    1. I ran the script "Recover Corrupt BBram", from the Service Shell. This finds the problem and shows this message:"exit with error code set. In recover corrupt bbram. spt line 227 col 13", but does not fix it.
    2. There is also a procedure to reload manually the Bbram by downloading to the Service Shell a MCEREC.BIN and a MCEBOOT.BIN files, but when trying it I have a problem with these files and can not be downloaded, probably they are corrupted or obsolet.
    3. Another procedure is to try it manually from a DOS window, but I stuck exactly in the steps related to these files.
    4. I tried reloading the firmware also, but fixing the boot problem first is mandatory.

    i will appreciate any advice

    Thank you very much and regards,

    maharsi

  2. #2
    Member carlossc73 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Your problem can be caused by a faulty xilinx in your mce card, thats why you might not be able to reload the firmware, have you tried to load it on other equipment, or with a good electronics techif the xilinx or the eprom is not g bad.

    In some cases the only thing to do is to buy a new mce.

  3. The Following User Says Thank You to carlossc73 For This Useful Post:

  4. #3
    Junior Member maharsi is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mce

    Thank you Carlos, I donĀ“t have the possibility to try the MCE in another machine. I fear the only way will be to replace the board. Do you know where to get it in a good price?

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Magnus 400 failure
    By ccfeef in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2013, 10:25 AM
  2. Creo TS800 hints
    By muskus2000 in forum Computer To Plate
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2012, 11:58 AM
  3. Encad NovaJet - Carriage axis failure
    By Decebal in forum General Chat
    Replies: 7
    Last Post: 07-06-2012, 01:09 PM
  4. Failure of automatic exposure, CTP Galileo VXT
    By oz64 in forum Computer To Plate
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2012, 07:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts