+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Prinergy 2.1 and Windows xp sp2

  1. #1
    PRC Member DoctorBlade is on a distinguished road DoctorBlade's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    74
    Thanks
    14
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Check Volume

    Quote Originally Posted by emac700 View Post
    Hi, do you know if there are faqs for prinergy Workshop 2.1 on Windows XP?
    I can not finish the installation.
    The program gives me error message: AutoUpdater the disk is not mounted.
    Thx
    How many disk mounted or partition you have?

  2. #2
    emac700
    Guest

    Prinergy 2.1 and Windows xp sp2

    Hi, do you know if there are faqs for prinergy Workshop 2.1 on Windows XP?
    I can not finish the installation.
    The program gives me error message: AutoUpdater the disk is not mounted.
    Thx

  3. #3
    Donor kunkuno is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    27
    Thanks
    15
    Thanked 20 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by emac700 View Post
    Hi, do you know if there are faqs for prinergy Workshop 2.1 on Windows XP?
    I can not finish the installation.
    The program gives me error message: AutoUpdater the disk is not mounted.
    Thx
    try to run the installer on compatibility mode, select windows 2000 or xp

  4. #4
    Junior Member zhangxueqing is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think you cannot intall prinergy on xp
    must be server edition

  5. #5
    Junior Member 87771249 is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 9 Times in 5 Posts
    Why must use XP? In the WIN 2000 server can run it...

  6. #6
    Junior Member philip is on a distinguished road
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Why not try windows 2003?

  7. #7
    Junior Member muskus2000 is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Turkey
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    auto update

    Quote Originally Posted by philip View Post
    Why not try windows 2003?
    you need to mount or map the necessary volumes of prinergy

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Prinergy EVO 5.1.6.11
    By nodongle in forum Full Software
    Replies: 49
    Last Post: 01-16-2014, 05:36 AM
  2. prinergy evo
    By qure in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2011, 05:58 AM
  3. Prinergy EVO 5.1.x
    By dosick in forum Requests
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2011, 07:47 PM
  4. Prinergy Evo 4
    By megadeth_sp in forum Requests
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2011, 08:22 AM
  5. Need Prinergy Evo
    By vedelere in forum Recycle Bin
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 03:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts