+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Kodak XPO

  1. #1
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts

    Kodak XPO

    Hello,
    does anybody has the Kodak XPO install cd copy for Lotem 400.
    Thanks,

  2. #2
    PRC Member spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,346
    Thanks
    126
    Thanked 627 Times in 357 Posts

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Hello,
    does anybody has the Kodak XPO install cd copy for Lotem 400.
    Thanks,
    this is NOT the place for requests!!!

  3. #3
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts

    Here

    http://www.4shared.com/rar/RJxKPAfg/Xpo_3155_Magnus800_Quantum.htm

  4. #4
    Donor Marcustv is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    110
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    They are just setup files or the full program license ?

  5. #5
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts
    Dear Marcustv,
    This is only installation, but can work without licence 35 days.
    more information www.printroot.com/forum/f34/creo-lotem-400-1-bit-tiff-30383/

    If some have licence code be nice to share.
    This protection based on mac address.
    Best regards,

  6. #6
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts
    I found it best way to reset demo, in system folder "system32", delete files like L.01 to L.05.
    And this is it.

  7. #7
    Donor Marcustv is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    110
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    In this way it works for another 30 days ?

  8. #8
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts
    Reseting demo licence, you must test, work with SetIDLicense.exe.
    Before make backup of disk for your PC XPO.

  9. #9
    Junior Member RIP@RIP is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 22 Times in 11 Posts
    Solutin for HQ RIP
    http://www.printroot.com/forum/f34/lightning-tiff-plugin-demo-reseter-51486/

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. kodak
    By Kanishk in forum Requests
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2013, 12:11 AM
  2. KODAK Prinergy Evo 5.1.6.4
    By haralampie64 in forum Imposition & RiP
    Replies: 12
    Last Post: 10-17-2012, 12:30 PM
  3. Kodak Preps 6.0
    By galasalo in forum Imposition & RiP
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2011, 02:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts