+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Create plates for Lotem 800 II with Prinergy without Brisque

  1. #1
    Junior Member fabiuscom is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Create plates for Lotem 800 II with Prinergy without Brisque

    Hi, I got an Lotem 800 II, but now for creates plates, I need to create TIFF and send it with Brisque to Lotem. There are a way to create plates with only Prinergy? Thanks

  2. #2
    Member carlossc73 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    54
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Yes you have to Use XPO with your current TSP card from brisque

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. brisque to preps
    By laazzaa in forum Imposition & RiP
    Replies: 8
    Last Post: 04-10-2012, 07:03 PM
  2. Req: Brisque v3
    By cpcwmc in forum Requests
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2012, 05:41 PM
  3. Prinergy Connect 4.1.2.5.8 don't create Proof folder
    By Cementary in forum PDF & Workflow
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2011, 10:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts