+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Agfa galileo vs error 0057 help needed please

  1. #1
    Junior Member gg131077 is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Agfa galileo vs error 0057 help needed please

    Hi everyone

    thank you for all you for your help, im getting this error 0057 ("edge sensor never reads saturation") when i try to image a plate, the systems boots ok and everything seems to be in order, but then when a plate goes into the engine and tries to start the error shows, and stops everything and ask to reboot.

    the error showed for the first time after a plate was done, it is important to mention that the last plate was not complete (half of plate was filmed correctly and the other half was not filmed)

    do you have any idea of whats going on?, could you plesse help me?

    I run with print drive using HQ rip .

    thank you very much for your time

  2. #2
    Donor Torg20 is on a distinguished road
    Join Date
    May 2011
    Posts
    64
    Thanks
    18
    Thanked 34 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by gg131077 View Post
    Hi everyone

    thank you for all you for your help, im getting this error 0057 ("edge sensor never reads saturation") when i try to image a plate, the systems boots ok and everything seems to be in order, but then when a plate goes into the engine and tries to start the error shows, and stops everything and ask to reboot.

    the error showed for the first time after a plate was done, it is important to mention that the last plate was not complete (half of plate was filmed correctly and the other half was not filmed)

    do you have any idea of whats going on?, could you plesse help me?

    I run with print drive using HQ rip .

    thank you very much for your time
    Service manual
    https://mega.nz/#!hdAkkLba!M_MYBT5VY-4QI869_D6brYjZPV0gkPeRhvmyo1KD7y8

  3. The Following User Says Thank You to Torg20 For This Useful Post:

  4. #3
    Junior Member gg131077 is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Torg20 View Post
    Service manual
    https://mega.nz/#!hdAkkLba!M_MYBT5VY-4QI869_D6brYjZPV0gkPeRhvmyo1KD7y8
    Hi thanks for your time. And help!!!
    This help us to solve the problem

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Galileo VE AGFA question
    By claucamillo in forum Computer To Plate
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2016, 03:19 PM
  2. ctp Galileo vs vaccum error 1020
    By gg131077 in forum Computer To Plate
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2014, 06:29 PM
  3. Agfa galileo help needed please.
    By danrams in forum Imposition & RiP
    Replies: 6
    Last Post: 05-28-2014, 01:09 AM
  4. Agfa Galileo VS 8 CTP
    By chris_dm8 in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2013, 12:28 PM
  5. error #1040, agfa galileo vs8 help please!!!
    By gugar100 in forum Computer To Plate
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2013, 07:00 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts