+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Agfa Apongee X7 error need help

  1. #1
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts

    Agfa Apongee X7 error need help

    hope anyone here can fix these problem.

    During the installation got some error information.

    Error Number - 2147219873
    Description: _SetupOpenDatabase("D:\RegistrationUtility\Registr ationUlitiliy.msi")

    Source:Pre_Reqs:GetProductVersion
    Failed to install device driver: "ApisPAC"
    Error Number: 2147219877
    Description: Install Device Driver Error Source: Install Device Driver.
    thanks in advance.

  2. #2
    Member Tualatin will become famous soon enough
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    63
    Thanks
    16
    Thanked 44 Times in 19 Posts
    DVD no drivers for the card.
    You need to put on the server 2003 x86

  3. #3
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    yes all ok now. after the installation done.

    the new problem is the 3 patch.

    I made the following:
    1. Copy and replace wkwin32.dll at windows/system32 folder.

    - All ok! no problem now when replacing the file.

    2. Go to Start and run "services.msc" and Stop with "XlicenseService", then replace "LicenseService.exe" from Agfa/Prepress/Server/Alib/bin/ folder

    - after i replace the licenseService.exe, i start XlicenseService. these is the error message.
    could not start the XLicenseService service on Local Computer. Error 14001: This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem.
    3. now i tried to start prepress manager server, these what i got:
    SERVER FAILED TO START

  4. #4
    Junior Member EBewiz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 19 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by emulator1 View Post
    yes all ok now. after the installation done.

    the new problem is the 3 patch.

    I made the following:
    1. Copy and replace wkwin32.dll at windows/system32 folder.

    - All ok! no problem now when replacing the file.

    2. Go to Start and run "services.msc" and Stop with "XlicenseService", then replace "LicenseService.exe" from Agfa/Prepress/Server/Alib/bin/ folder

    - after i replace the licenseService.exe, i start XlicenseService. these is the error message.


    3. now i tried to start prepress manager server, these what i got:
    Before you do it, installed you the SP1 ?

  5. #5
    PRC Member zombie will become famous soon enough zombie will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    223
    Thanks
    12
    Thanked 96 Times in 46 Posts
    I have the same problem on a server 2003 x86 with SP2.

  6. #6
    Junior Member EBewiz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 19 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by zombie View Post
    I have the same problem on a server 2003 x86 with SP2.
    How did you do that?

    Install apogee -> install SP1 -> change files

  7. #7
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    1. Install Apongee (windows server 2003) - ok
    I have also update windows 2003 via Internet Explorer

    2. Install SP1 (where do i find this file?)

    3. replace the files namely:

    - Copy and replace wkwin32.dll at windows/system32 folder. - OK
    - Go to Start and run "services.msc" and Stop with "XlicenseService", then replace "LicenseService.exe from Agfa/Prepress/Server/Alib/bin/ folder - ERROR when i tried to start.
    - start Prepress Manager and start RIP. - Server Error.

  8. #8
    Junior Member EBewiz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 19 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Tualatin View Post
    DVD no drivers for the card.
    You need to put on the server 2003 x86
    You can find the drivers on the DVD:
    DVD/modules/Framework/ApogeeServer/Supportfiles/Drivers

  9. #9
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    @
    EBewiz
    where do i find the SP1?

    thank you in advance.

  10. #10
    Junior Member EBewiz is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 19 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by emulator1 View Post
    @
    EBewiz
    where do i find the SP1?

    thank you in advance.
    You can download from here:
    Code:
    Only the registered members can see the download links/content. pleaseĀ Register to gain full access.
    If you think, please use the thanks button

  11. Your ad here

  12. The Following 4 Users Say Thank You to EBewiz For This Useful Post:

  13. #11
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    thanks mate. i have already done that but still an error occurred.
    i check the license created by liandri, it is fingerprint with demo until 2013.

    I manage to re-create again the patch and do unlimitted license. But still got error
    I will try these week to crack again the license into unlimitted.

    fingercross X

  14. #12
    Junior Member yevgenmail is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by EBewiz View Post
    You can download from here:
    Code:
    Only the registered members can see the download links/content. pleaseĀ Register to gain full access.
    Could anyone extract SP1?

    I got the following error:
    "App7.0.0_SP1_FC1.part2.rar: CRC failed in App7.0.0_SP1_FC1.zip. The file is corrupt"

  15. #13
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    dongle emulator has a little problem. license now all ok.

  16. #14
    PRC Member Pritik will become famous soon enough
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    111
    Thanks
    33
    Thanked 56 Times in 30 Posts
    Quote Originally Posted by emulator1 View Post
    dongle emulator has a little problem. license now all ok.
    Not only do you have a problem. Hopefully lay the steps to troubleshoot.

  17. #15
    Banned emulator1 is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    37
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 5 Posts
    I'm not sure. but i will try again to recreate.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 06-18-2014, 10:30 AM
  2. PDF Native Read Error: ERROR: PDFREAD 3 on file:...
    By emilio9cya in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2014, 06:21 AM
  3. Dolev 800 Neg 15v Error
    By cpcwmc in forum Computer To Plate
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2011, 06:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts