+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Agfa Apogee PrePress Manager 6

  1. #1
    4on
    4on is offline
    Junior Member 4on is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Agfa Apogee PrePress Manager 6

    Hello Everone

    I'm here asking for help with the Apogee PrePress Manager 6 and a CtP Agfa Palladio II M

    The problem is that i've just re-installed the Agfa Apogee PrePress Manager 6 and everything it seems to be working fine, except for one thing (a really big one), The system overview shows the icon of the CtP Palladio II M Offline (the icon with the red plug)
    and the description has a message saying that a device "PF-R2055VI-R" is connected but a "PF-R2055VI" is Expected

    I'm Stuck here and i don't know how to solve this, I've already tried changing the device in the installation process for the "Palladio" instead of the "Palladio II" and the error changes to a connection failure.

    I really need some help

    Any suggest will be helpful, Thanks in advance.

  2. #2
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts

    CTP Device not runing

    Quote Originally Posted by 4on View Post
    Hello Everone

    I'm here asking for help with the Apogee PrePress Manager 6 and a CtP Agfa Palladio II M

    The problem is that i've just re-installed the Agfa Apogee PrePress Manager 6 and everything it seems to be working fine, except for one thing (a really big one), The system overview shows the icon of the CtP Palladio II M Offline (the icon with the red plug)
    and the description has a message saying that a device "PF-R2055VI-R" is connected but a "PF-R2055VI" is Expected

    I'm Stuck here and i don't know how to solve this, I've already tried changing the device in the installation process for the "Palladio" instead of the "Palladio II" and the error changes to a connection failure.

    I really need some help

    Any suggest will be helpful, Thanks in advance.
    Hello,
    some questions:

    1.The Palladio was running before updating the PPM?
    2. Why do you reinstall the PPM?
    3. Palldio directly installed on the Apogee6 or with Platemaker?
    4. Is it a patched Apogee installation or an Original with dongle and lic?
    5. Latest Service Packs installed?
    (If you reinstall something you MUST reinstall ALL Service Packs!!!)

    Hope this will help you
    Kind Regards
    Mr Apogee

  3. The Following User Says Thank You to MrApogee For This Useful Post:
    4on

  4. #3
    4on
    4on is offline
    Junior Member 4on is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi MrApogee, and thanks for replying, I'll try to answer every question.

    1.The Palladio was running before updating the PPM?
    A. No, it wasn't.
    2. Why do you reinstall the PPM?
    A. The server had disk failure and I had to make a clean installation of Windows Server 2003
    3. Palldio directly installed on the Apogee6 or with Platemaker?
    A. The Palladio is directly connected with PIF interface card
    4. Is it a patched Apogee installation or an Original with dongle and lic?
    A. It is a original version of Apogee With Dongle and license file.
    5. Latest Service Packs installed?
    A. I could find a few hotfix installers within the Hard Drive but when I try to install them the update manager asks for an installation Password I've already tried the system, admin and service password and none of them do the trick, I suspect than one of this hot fixes must be the solution to my problem, but I'm unable to install them due this Password.
    (If you reinstall something you MUST reinstall ALL Service Packs!!!)


    Once again thanks for your help

  5. #4
    PRC Member spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,346
    Thanks
    126
    Thanked 627 Times in 357 Posts
    check your PM.
    Last edited by spider; 07-31-2014 at 09:16 AM.

  6. The Following User Says Thank You to spider For This Useful Post:
    4on

  7. #5
    4on
    4on is offline
    Junior Member 4on is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Talking Problem Solved!

    Hello everyone I've just tried applying the updates and everything is working fine Thanks for your help.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Latest :Apogee Prepress 8 Clients
    By ColorWizard in forum Installer or Patch Only
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2013, 10:30 AM
  2. Apogee Prepress
    By kospe in forum Requests
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-2011, 07:39 AM
  3. Apogee Prepress Docubox Manager
    By SimonCharlie in forum Full Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2010, 03:21 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts