+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Q about "Impact dbase driver"

  1. #1
    Junior Member Circassian is on a distinguished road Circassian's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Q about "Impact dbase driver"

    Hi all...

    Is there some kinda setup for the "Impact dbase driver" so that it can add itself to "ODBC data source Administrator"???

    The thing is I'm trying to use "impact cad v2.1.7" (yep the old one)
    I just copied the files from other PC to mine..
    But when I tried to link to the database folder (which I copied from the other PC too),
    I can't seem to get the "Impact dbase driver" in the "Create new data source" window.

    I don't have the impact installation files.
    The -copied- app seems to work fine.. I just wanna link it to a database..

    Is there a setup for the "Impact dbase driver"?? or is there some workaround??

    Appreciate any help...

    Thanx in advance..

  2. #2
    Junior Member Circassian is on a distinguished road Circassian's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Up..

    Anyone??...

  3. #3
    Junior Member saiedcracker is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    If you want to copy database from Pc to Other do the following
    1- install impact to the new Pc
    2- make impact creates new database
    3- Select all old databas except six files (DB_HIST.DBF,DB_HIST.MDX,DB_LOCKS.DBF,DB_LOCKS.MDX ,DB_LOGIN.DBF,DB_LOGIN.MDX)

    After that , the old database will work in the new PC

  4. The Following User Says Thank You to saiedcracker For This Useful Post:

  5. #4
    Junior Member Circassian is on a distinguished road Circassian's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    @saiedcracker
    Thanks for Your help man..
    I don't know if I can create new database without the old impact database drivers..

    I was in a hurry few months ago to get it working on another PC..
    So finally I virtualized the whole original PC (Which impact worked originaly on).
    And with few steps I managed to make it work as a virtual PC on another PC..

    I'll try Your steps as soon as I can..

    And..
    إذا كنت عربي أو تتكلم عربي
    شكراً جزيلاً يا باشا

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 09-06-2011, 12:06 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-15-2011, 03:50 PM
  3. Mac version "Enfocus PitStop Server 10 update 2 " crack
    By banana167c in forum Installer or Patch Only
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2011, 01:33 AM
  4. Clear Acrobat Pro X's "Recent File" list, PERMANENTLY
    By Bob12345 in forum PDF & Workflow
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2011, 04:56 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts