+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11

Thread: Installing ArtiosCAD v14 on Windows 10 by Roman.Kreminskyi

  1. #1
    Junior Member Roman is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Ukraine
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Thumbs up Installing ArtiosCAD v14 on Windows 10 by Roman.Kreminskyi

    Work on this system greate.
    Attached file .bat that can install SQL SERVER 2012 before asked to install Artioscad 14 .

    "E:\ArtiosCAD\SQL2012Express\setup" /q /Action=Install /IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS /FEATURES=SQL,Tools /SECURITYMODE=SQL /SAPWD=Oicu812! /INSTANCENAME=Esko /SQLCOLLATION=Latin1_General_CI_AS /SQLSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\Network Service" /ADDCURRENTUSERASSQLADMIN /AGTSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\Network Service" /NPENABLED=1 /TCPENABLED=1
    goto done

    Installing ArtiosCAD v14 on Windows 10 by Roman.Kreminskyi

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Roman For This Useful Post:

  3. #2
    PRC Member caledion will become famous soon enough caledion's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    170
    Thanks
    435
    Thanked 80 Times in 32 Posts
    I dont understand. Please explaino r send me please bat file. Thanks

  4. #3
    Junior Member rpfc is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can not run either :(

    tried at windows 8.1 ... and now windows 10 :|

  5. #4
    PRC Member caledion will become famous soon enough caledion's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    170
    Thanks
    435
    Thanked 80 Times in 32 Posts
    you have x64 based system bro.

  6. #5
    Junior Member Roman is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Ukraine
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Yes, x64 and windows 10

    Yes, x64 and windows 10

  7. #6
    Donor oddname is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    42
    Thanks
    9
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Just create the bat-file and edit where E is the drive the iso/disc is located in.

    Run, wait, itll take some time. Eventually it will finnish, then just install as you would :)

    Installed here without any issues, windows 10 x64.

  8. The Following User Says Thank You to oddname For This Useful Post:

  9. #7
    Junior Member johnsonjack099 is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    0
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation I need CitChat Posting to stay in this Forum ...GEIL

    typical american style
    you must wrote anything.
    oh yeah, we are so mysteriously...
    ...must login, must registrate, ...you will banned.
    Is that the American Way (of Live)?!
    I say, YES, at this Time Americanos will loose the control about himself and about the world. Good Night an d Good B"uy"

  10. #8
    Member mik4 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    75
    Thanks
    8
    Thanked 18 Times in 10 Posts

    ask tutorial

    hi roman,

    sorry for my ignorance

    could please provide us step by step how to for installation artioscad 14 in win 10
    i tried follow your suggestion

    but i don't know what to do next

    still can't install artioscad 14 on my win 10

    thx in advance

  11. #9
    Member vulongmos will become famous soon enough
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    101
    Thanks
    42
    Thanked 67 Times in 21 Posts
    System cannot execute specified program
    Any sugest

  12. #10
    Member vulongmos will become famous soon enough
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    101
    Thanks
    42
    Thanked 67 Times in 21 Posts
    Quote Originally Posted by vulongmos View Post
    System cannot execute specified program
    Any sugest
    May be cause I've mounted ISO from usb so files are corrupted. So even I reinstalled win 8 some errors still appear, finally I copied to hard drive and done in win 8.1, lazy to reinstall win 10 to try.

  13. Your ad here

  14. #11
    Junior Member daruma is on a distinguished road
    Join Date
    May 2013
    Posts
    15
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For me, it works on windows 10. Export/output, everything.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-05-2013, 09:03 PM
  2. help installing flexisign 10
    By PrinterbBot in forum Imposition & RiP
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2013, 01:25 AM
  3. Installing Lotem-800II questions
    By Gnedoy in forum Computer To Plate
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2013, 03:49 AM
  4. ArtiosCAD v.7.2 Windows
    By tamahome_nakano in forum Graphic Design
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2013, 02:12 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-05-2013, 06:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts