+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Best way to dump Dongle? Please.

  1. #1
    nowalls
    Guest

    Best way to dump Dongle? Please.

    Anyone know what OS is the best to dump a dongle? It's an old LTP Sentinel C.
    I tried on win nt, but no luck. Is buying a LTP card and using win7 the best way to go? I've exhausted every way I could and I'm stuck! Please help. The Rainbow Sentinel C I hear has no algorithims, but I can't even get a dump..

  2. #2
    Moderator babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    315
    Thanks
    51
    Thanked 316 Times in 139 Posts

    hi brother

    Quote Originally Posted by nowalls View Post
    Anyone know what OS is the best to dump a dongle? It's an old LTP Sentinel C.
    I tried on win nt, but no luck. Is buying a LTP card and using win7 the best way to go? I've exhausted every way I could and I'm stuck! Please help. The Rainbow Sentinel C I hear has no algorithims, but I can't even get a dump..
    hello, i used to dump any kind of dongle in windows server 2003 OS, and it depends to your cpu's memory, the higher memory, the fastest dumping the dongle :)

    Hope this will help you..

    God Bless
    "People with a good Heart...is a good Person...God Bless"

  3. The Following User Says Thank You to babajingjumong For This Useful Post:

  4. #3
    PRC Member zombie will become famous soon enough zombie will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    223
    Thanks
    13
    Thanked 96 Times in 46 Posts
    What dumper are you using?

    Anyway, plug the dongle, make sure you have the dongle drivers installed. You can verify this by running Sentinel Medic. Then dump it and convert it to MultiKey reg file.

  5. #4
    Junior Member Lemond will become famous soon enough
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 43 Times in 12 Posts
    Plug in your dongle, than use this dumper. Be sure to uncheck the Brute WP Option, than post the Dmp file here, and you get back a working Emulator.

    http://rghost.net/17547731

  6. The Following User Says Thank You to Lemond For This Useful Post:

  7. #5
    Junior Member daven21 is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Lemond View Post
    Plug in your dongle, than use this dumper. Be sure to uncheck the Brute WP Option, than post the Dmp file here, and you get back a working Emulator.

    http://rghost.net/17547731
    Thank you for the link, do I have to dump the dongle on the box that is being used?

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. dump sentinel dongle
    By abimanyoe in forum Installer or Patch Only
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2011, 09:52 PM
  2. artpro v9.1 i have dongle[but not working]
    By adilk in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2011, 04:20 AM
  3. mazzie dongle
    By nick912 in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2011, 07:49 PM
  4. dongle copy
    By Iceprojeckt in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2011, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts