+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Enfocus_Instant_Barcode 1.6 with [k] AI plugins

  1. #1
    PRC Member jerry is just really nice jerry is just really nice jerry is just really nice jerry is just really nice jerry is just really nice
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Trinidad and Tobago
    Posts
    203
    Thanks
    263
    Thanked 405 Times in 106 Posts

    Enfocus_Instant_Barcode 1.6 with [k] AI plugins

    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/638/instantbarcodevisualbut.jpg/][/URL]

    (Mac OS) Enfocus_Instant_Barcode 1.6 with [k] plugin for AI
    [URL="http://www.enfocus.com/product.php?id=3166"]info[/URL]
    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Hidden Block (you must be registered and have 10 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to jerry For This Useful Post:

  3. #2
    PRC Member M@CK is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    139
    Thanks
    92
    Thanked 35 Times in 16 Posts
    Its written CS3 on the patched file will it work in CS5 ?

  4. #3
    Junior Member duninda is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    48
    Thanks
    4
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Enfocus instant barcode

    waiting for pc

  5. #4
    SimonCharlie
    Guest
    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Its written CS3 on the patched file will it work in CS5 ?
    I tried installing the CS3 version from the Enfocus installer, then dropped in the cracked CS3 plugin, and it crashed my Illustrator CS5 on launch!
    Haven't tried installing the CS4 version from the installer into Illustrator CS5 yet, (only CS2, CS3 & CS4 available).

    Sc

  6. #5
    PRC Member odda will become famous soon enough odda's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    107
    Thanks
    264
    Thanked 74 Times in 28 Posts

    CS4 Install

    Mac OS 10.5.8 - PowerPC - Installed to Illustrator CS4 with no issues, but upon launch of Illustrator I'm presented with the standard Enfocus registration screen, so it appears I've only got 30 days left...too bad.

  7. #6
    SimonCharlie
    Guest
    I am not sure when version 1.6 was released, but CS5 has been out for sometime now, so I would have thought (and you know what thought did, thought he'd farted and had shit himself : ), that either version 1.6 would work on CS5 or they would (or maybe they already are...) working on 1.7 for Lion & CS5?
    Just my 2c...

    Sc

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Plugins for Prinergy Evo 5.1.6.11 (Mac & PC)
    By banana167c in forum PDF & Workflow
    Replies: 20
    Last Post: 04-16-2014, 12:55 AM
  2. plugins for illustrator
    By mskt86 in forum Graphic Design
    Replies: 49
    Last Post: 01-24-2013, 12:09 AM
  3. Badia plugins
    By sixforfun in forum Requests
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2011, 07:15 AM
  4. Some Plugins for AI
    By lxl1988 in forum Recycle Bin
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2010, 01:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts