+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: Prinergy EVO 5.1.6.11

  1. #31
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts

    Problems Installing EVO 5.1.6.11

    Hello all in the EVO Thread,

    I need some help installing evo 5.1.6.11.
    Operating system is Windows 2003 32 bit german.
    Installing the emus and license without a problem.
    Running the installer I always get an CRC error:
    The fileC:\temp...\setup\colorFlowServerSetup.exe doesn´t match the file in the setup´s .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
    I downloaded the Soft from the link here from the Theads directly from Kodak.

    Any ideas?
    Tank you very much and kind regards
    MrApogee

  2. #32
    PRC Member megadeth_sp is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    108
    Thanks
    83
    Thanked 31 Times in 13 Posts
    i think the installer is corrupted ...
    or your HD ...
    better try to download the installer again and if error continues change the Hardrive.
    bye !

  3. The Following User Says Thank You to megadeth_sp For This Useful Post:

  4. #33
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts

    Installer Problem Evo

    Quote Originally Posted by megadeth_sp View Post
    i think the installer is corrupted ...
    or your HD ...
    better try to download the installer again and if error continues change the Hardrive.
    bye !
    Hello megadeth_sp,
    thank you for your quick responce,
    I will try tommorow and tell you the result
    kind regards
    MrApogee

  5. #34
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts

    Installer Problem is solved

    Quote Originally Posted by megadeth_sp View Post
    i think the installer is corrupted ...
    or your HD ...
    better try to download the installer again and if error continues change the Hardrive.
    bye !
    Hello megadeth_sp,

    oh my good, there was really one of my HDs making the mistake, but the system was running without any Bluescreen or else...
    Also the copied installer was corrupted, but there was also a bug in the installer by installing the .net 3.5 (The installer says he is installing, but there is no installation)
    So I made this:
    Putting the demaged Drive in the trash
    Making a new Download evo from the webside
    Manually downloading and installing the .net 3.5
    Than having full success installing the complete evo with lic

    I´m MrApogee but I also will have a look to the other Workflowsystems.

    Thank you very, very much or your tip
    kind regards
    MrApogee

  6. #35
    PRC Member megadeth_sp is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    108
    Thanks
    83
    Thanked 31 Times in 13 Posts
    you are welcome mr. apogee !
    Prinergy Evo is a very good workflow for small/mid size company like the one that i work.

    i'd like to have a chance also to see agfa apogee one day ...
    what version do you use ?

    cheers !

  7. #36
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts
    Quote Originally Posted by megadeth_sp View Post
    you are welcome mr. apogee !
    Prinergy Evo is a very good workflow for small/mid size company like the one that i work.

    i'd like to have a chance also to see agfa apogee one day ...
    what version do you use ?

    cheers !
    I´m using ApogeeX V7.1 and Portal 7.0.0.50 with 2 Avalon CTPs and Weboffset presses
    I think you are sitting in Europe? So you can see Version 8.0 at DRUPA in Düsseldorf this year or you can install ApogeeX V5 from the forum

    Prost

  8. #37
    PRC Member megadeth_sp is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    108
    Thanks
    83
    Thanked 31 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by MrApogee View Post
    I´m using ApogeeX V7.1 and Portal 7.0.0.50 with 2 Avalon CTPs and Weboffset presses
    I think you are sitting in Europe? So you can see Version 8.0 at DRUPA in Düsseldorf this year or you can install ApogeeX V5 from the forum

    Prost
    Well i'm from south america, brazil, i'm planning to go to drupa on may.
    but anyway if you need a hand with EVO feel free to ask !

    bye !

  9. #38
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts
    Quote Originally Posted by megadeth_sp View Post
    Well i'm from south america, brazil, i'm planning to go to drupa on may.
    but anyway if you need a hand with EVO feel free to ask !

    bye !
    Hello my friend,

    two "little" questions:
    I want to use EVO to split my Spreadpages(DINA3toDINA4) and I made some Templates in the Workflow and they are all running good. Is here the possiblity to setup the name filters in another way: e.g "08u01pdf"; "02u03.pdf" and so on. In the Hotfoldersetup is it only possible to make one Nametemplate and I have many filters to setup. In other software you can use a semikolon ; to do something like this.

    Next Problem is that I always make a OrdernumberFolders in the Hotfolders e.g. OrderNumber 123456, after refining the PDFs inside the OrderNumberFolder this Folder is not in the output directory of my hotfolder. In the Input_Warning Folder there is my OrderNumberFolder with the Original PDFs. So I want to have the e.g. OrderNumber 123456 with the PDFs in the Outputfolder.
    Thank you for your help
    kind regards
    Mr Apogee

  10. #39
    PRC Member megadeth_sp is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    108
    Thanks
    83
    Thanked 31 Times in 13 Posts
    Mr apogee...
    regarding the file name ... is better for you to se the help on process Template editor
    in the file delivery section ...
    you will find "Tell me more about custom file naming"
    in here you will find all options regarding file naming ...

  11. The Following User Says Thank You to megadeth_sp For This Useful Post:

  12. #40
    Donor amybest222 is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bronx New York
    Posts
    26
    Thanks
    5
    Thanked 10 Times in 2 Posts

    megadeth nice screen name

    Quote Originally Posted by megadeth_sp View Post
    nice job .... will test ASAP ....

    thks !!!!
    megadeth nice screen name ImI

  13. Your ad here

  14. #41
    Donor mrhooper is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 2 Posts
    Just curious what type of machine are people having success installing on? Can you use any machine that will run Windows server 2003 or 2008? Any special requirements that have to be met before install?

  15. #42
    Donor mrhooper is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 2 Posts
    is the password still the same?"www.printroot.org**"

    I cant unrar the file. with that password.

  16. #43
    Donor mrhooper is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by mrhooper View Post
    is the password still the same?"www.printroot.org**"

    I cant unrar the file. with that password.
    Never mind. I was able to unrar on the pc but not the mac. Strange....

  17. #44
    Banned emulator has a spectacular aura about emulator has a spectacular aura about emulator has a spectacular aura about
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    152
    Thanks
    8
    Thanked 270 Times in 56 Posts
    this package cannot be installed by newbies i think. it needs better to understand.

    It is better to contact any good ctp tech. here and install Team Viewer so that they hook it up into your computer.

    Just my two cents.

  18. #45
    Donor mrhooper is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 2 Posts
    Im not sure about where you are, but I do not know of many Techs who would want to assist in a pirated software install. Most of the ones I know have ties to Kodak, so that topic is verboten with them. I have it installed on on a virtual server just to check it out and try how the transition will be from Evo 4 to 5.

+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. prinergy evo
    By qure in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2011, 05:58 AM
  2. Prinergy EVO 5.1.x
    By dosick in forum Requests
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2011, 07:47 PM
  3. Prinergy Evo 4
    By megadeth_sp in forum Requests
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2011, 08:22 AM
  4. Need Prinergy Evo
    By vedelere in forum Recycle Bin
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 03:18 AM
  5. Prinergy evo
    By Adnan in forum Recycle Bin
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2010, 11:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts