+ Reply to Thread
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96

Thread: Heidelberg Prinect Metadimension 7.5

  1. #46
    Junior Member swasher is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Work fine in Windows 7 x64, include Calibration Manager

  2. #47
    PRC Member caledion will become famous soon enough caledion's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    170
    Thanks
    435
    Thanked 80 Times in 32 Posts
    Quote Originally Posted by swasher View Post
    Work fine in Windows 7 x64, include Calibration Manager
    Really? Which language?

  3. #48
    Moderator kazanchi has a spectacular aura about kazanchi has a spectacular aura about
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    263
    Thanks
    208
    Thanked 194 Times in 88 Posts
    Quote Originally Posted by nikola33 View Post
    Able to work with HEIDELBERG QUICKMASTER DI 46-4,(classic, plus, pro or DI72) but the problem remains with linarization and calibration.
    I suppose that HQ-RIP v.5.3 under Windows 2000 is sufficient for QM DI 46-4 classic and there is no need to use such a serious software.
    IMHO
    The advantage of this solution is that almost all settings remain the same as in the HQ-RIP v. 3.x or v. 4.x under Windows NT 4 on Alpha (which was standard for QM DI 46-4)

  4. #49
    Junior Member swasher is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by caledion View Post
    Really? Which language?
    Russian, worked in VmWare. I don't have CTP, so I do not need Calibration Manger. I start it, make linearization curve, enable it... What exactly your problem?calibration_manager-jpg

  5. The Following User Says Thank You to swasher For This Useful Post:
    dtp

  6. #50
    Junior Member nikola33 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I agree, but alpha server is broken, and I need replacement. I will try on win7 x64 tomorrow.

  7. #51
    Moderator kazanchi has a spectacular aura about kazanchi has a spectacular aura about
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    263
    Thanks
    208
    Thanked 194 Times in 88 Posts
    Quote Originally Posted by nikola33 View Post
    I agree, but alpha server is broken, and I need replacement. I will try on win7 x64 tomorrow.
    At least five years ago I started looking for alternative RIP for QM DI 46-4 when the alpha server has failed first time. And I made the solution [see above ;) ].
    This solution extends the life of two QM DIs and save their owners at least 6,000 euros each ;)
    But at nowadays there is one more problem with this solution because not all of the modern computers work fine under Windows 2000 ;) and solution don't works even under Windows XP, not to mention Windows 7.

  8. #52
    PRC Member ChristianSTG will become famous soon enough
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    186
    Thanks
    8
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    Please let me know more detail,

    Quote Originally Posted by swasher View Post
    Work fine in Windows 7 x64, include Calibration Manager
    You run Over Windows 7 X64, or run

    One Virtual machine with some SO, Over Windows 7 x64.

    Thank U

  9. #53
    PRC Member ChristianSTG will become famous soon enough
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    186
    Thanks
    8
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    This is The error

    Quote Originally Posted by swasher View Post
    Russian, worked in VmWare. I don't have CTP, so I do not need Calibration Manger. I start it, make linearization curve, enable it... What exactly your problem?Attachment 251
    This is The ERROR

    Name:  Error Cnfig Manager.jpg
Views: 1596
Size:  23.7 KB

    Language Resources Invalid, after of this CLose Calibration Manager

  10. #54
    Junior Member swasher is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by ChristianSTG View Post
    You run Over Windows 7 X64, or run

    One Virtual machine with some SO, Over Windows 7 x64.

    Thank U
    Host: Win7 X64
    Guest: Win7 X64

    Frankly speaking, I too had this error. But later it dissapear. Not sure why.

    I first installed Meta on Windows XP (x86). But something gone wrong. I'm change OS to Win7 x64. After Metadimension I installed Prepress Interface and Prinect Workflow. May be it had influence.

  11. #55
    Junior Member nikola33 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I installed the Chinese language on Win7 x64, and Calibration Manager works, then try to change language to any other and work only with Chinese.
    Last edited by nikola33; 01-24-2011 at 09:54 AM.

  12. Your ad here

  13. #56
    Junior Member nikola33 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    We have to learn Chinese language or anyone can help with Calibration Manager

  14. #57
    Livepix
    Guest
    will be testing times

  15. #58
    Donor embarrado is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ChristianSTG View Post
    First install and Run Licenced manager
    Second Install Metadimendion Standar or Metashoter option
    Thre Reemplace "LicJ.dll", in this folders
    -C:\Program Files\Heidelberg\Licensing\License Manager
    -C:\Program Files\Heidelberg\Licensing\License Server

    Four Run licenced manager and insert key in Asistant licenced.

    OPTIONAL
    Run CALIBRATION mANAGER AND RUN LIN TOOL, LET ME KNOW IF cAL MANGER RUN IN YOUR COMPUTER

    NEED 4g OF RAM FOR RUN FINE
    DUAL CORE OR QUAD CORE

    Enjoy

    Hello how I insert key in Asistant licenced? i have a txt with all this keys when copy and paste keys license manager say that is invalid, please help me

  16. #59
    PRC Member ChristianSTG will become famous soon enough
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    186
    Thanks
    8
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    Wen install the software, this link the register

    Quote Originally Posted by embarrado View Post
    Hello how I insert key in Asistant licenced? i have a txt with all this keys when copy and paste keys license manager say that is invalid, please help me
    Install lic.

    Install software

    stop lic server

    reemplace dll in both server and manager

    add the key

    run the software

  17. #60
    Banned frknight is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    94
    Thanks
    18
    Thanked 37 Times in 19 Posts

    using metadimension with primesetter or other machine other than heid like screen

    hello

    to use the metadimension with primesetter it is possible, also to use it with other machines brands like screen and agfa you can use the metadimension Prep which will create the Tiff files and by using the other party RIP software you can expose the Tiff fie generated by Heid metadimension.

    regards

+ Reply to Thread
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. [PC] Heidelberg Prinect Metadimension 6.5.2 RIP
    By emulator in forum Full Software
    Replies: 35
    Last Post: 07-27-2013, 10:11 PM
  2. Heidelberg Prinect MetaShooter 4.5
    By pennismen in forum Full Software
    Replies: 32
    Last Post: 04-16-2013, 09:05 PM
  3. Heidelberg Prinect Workflow 4.5
    By pennismen in forum Full Software
    Replies: 47
    Last Post: 09-30-2011, 03:43 AM
  4. Heidelberg Prinect Color Toolbox 3.5
    By meboo in forum Full Software
    Replies: 20
    Last Post: 04-07-2011, 05:00 AM
  5. Heidelberg Metadimension 7
    By keisinger in forum Requests
    Replies: 15
    Last Post: 12-13-2010, 04:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts