+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: xitron dual speedway

  1. #1
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    xitron dual speedway

    Hi guys, i have a question!
    i just have the ISA speedway board by xitron , i know that could use it with the pci board, but i lost this pci board.

    can i to install only the ISA speedway board?

  2. #2
    PRC Member johnlongthomas is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    156
    Thanks
    38
    Thanked 31 Times in 22 Posts
    If you have an old pc with an isa slot

  3. #3
    Member JohnQ is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    145
    Thanks
    25
    Thanked 24 Times in 20 Posts
    Yes this support ONLY old port. Xitron now moved to SSCI or USB connection. What machine you will drive this interface?

  4. #4
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    herkules

    is a herkules pro.

  5. #5
    Member JohnQ is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    145
    Thanks
    25
    Thanked 24 Times in 20 Posts
    I have this card, send me message if you are interested.

  6. #6
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    !

    me too, just a question, i have many isa boards and i dont no what to do with them!!

  7. #7
    Member JohnQ is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    145
    Thanks
    25
    Thanked 24 Times in 20 Posts
    Yes, ISA card can work but request very old PC. I have one SSCI card, cable for your machine.

  8. #8
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    54
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    delta

    yes i have i scsi with delta tower too, now i know that the ISA board works without pci board.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. speedway: software or hardware?!!
    By geverluis in forum Imposition & RiP
    Replies: 21
    Last Post: 02-13-2017, 01:56 PM
  2. [REQUEST] Dual (CD Type)
    By Speeker in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2014, 12:18 AM
  3. filling request - speedway sg
    By aw804 in forum Requests
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2013, 04:56 PM
  4. Speedway: software or hardware???
    By moy360 in forum Imposition & RiP
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2012, 04:42 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 04-24-2012, 02:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts