+ Reply to Thread
Results 1 to 13 of 13

Thread: Stolen Dongle

  1. #1
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Stolen Dongle

    Hello,
    maybe someone can help me.
    I bought an used Computer with a Prinect
    Workflow.
    But a little bastard has stolen my Dongle.
    I was at the Police but they can´t do anything.

    has anyone an idea how can I get a new dongle with the licenses

    THANK YOU !!

  2. #2
    PRC Member spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all spider is a name known to all
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,343
    Thanks
    126
    Thanked 626 Times in 356 Posts
    Quote Originally Posted by augustinermonch View Post
    Hello,
    maybe someone can help me.
    I bought an used Computer with a Prinect
    Workflow.
    But a little bastard has stolen my Dongle.
    I was at the Police but they can´t do anything.

    has anyone an idea how can I get a new dongle with the licenses

    THANK YOU !!
    its very easy!

    contact heidelberger. the software license is not married to the physical dongle but to your license certificate and software registration.

    so you can get a new dongle very easily. your license is based on some purchasing contract and can not be stolen.

    btw: the thief cant use the stolen dongle since the license key is calculated by the dongle number and the machines hardware id. so the dongle only has no worth.

  3. #3
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you Spider,

    Heidelberg say´s If you want to use the software you have to buy a new licence
    because in the terms is the information that i am not a owner of the software
    and its only allowed to use the software.
    I asked for an offer but this was 4 weeks ago without an reply......

    I have all "Heidelberg Software Certificate of Authenticity" but I do not know what it looks like legally. I have characterized the right to the licenses?

    I think the Dongle can be used if the Hardware (Dongle) and the Software (licence file exported in Licence Manager) is stolen

  4. #4
    Banned K3NS4N is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lima - Perú
    Posts
    34
    Thanks
    19
    Thanked 13 Times in 5 Posts

    maybe

    i dont know if is a good idea, but tried you use cracked version?

  5. #5
    Junior Member Vitaly Groo is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    25
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by augustinermonch View Post
    Thank you Spider,

    Heidelberg say´s If you want to use the software you have to buy a new licence
    because in the terms is the information that i am not a owner of the software
    and its only allowed to use the software.
    I asked for an offer but this was 4 weeks ago without an reply......

    I have all "Heidelberg Software Certificate of Authenticity" but I do not know what it looks like legally. I have characterized the right to the licenses?

    I think the Dongle can be used if the Hardware (Dongle) and the Software (licence file exported in Licence Manager) is stolen
    You have purchased second-hand equipment? I had such a problem with the dongle. I gave the old and got a new one with a spanner. The former owner sent not all discs programs. that's the trouble. either pay now, or use crack

  6. #6
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hmm i thinke it´s not the first option to use a cracked Verison

    I hope Heidelberg will make me an good offer to transfer the licence´s
    to my Dongle. Maybe I'll sign a service contract is the transfer is for free.

    Do you think that there is a possibility?

  7. #7
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts
    Quote Originally Posted by augustinermonch View Post
    hmm i thinke it´s not the first option to use a cracked Verison

    I hope Heidelberg will make me an good offer to transfer the licence´s
    to my Dongle. Maybe I'll sign a service contract is the transfer is for free.

    Do you think that there is a possibility?
    Try to get an dongle Emulator with the serial No of your dongle.
    And your system is running in good condition and I think this is than NOT a cracked version, because you bought a used system WITH lic.
    Hope this will help
    Kind Regards
    MrApogee

  8. The Following User Says Thank You to MrApogee For This Useful Post:

  9. #8
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you MrApogee,
    That sounds good for the first time.

    I´m not sure witch Emulator i can use.

    Do you prefer one ?

    Thank You

  10. #9
    PRC Member MrApogee will become famous soon enough
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    228
    Thanks
    140
    Thanked 87 Times in 67 Posts
    Quote Originally Posted by augustinermonch View Post
    Thank you MrApogee,
    That sounds good for the first time.

    I´m not sure witch Emulator i can use.

    Do you prefer one ?

    Thank You
    1. Here in the forum is a request section...
    I think somebody will help/contact you.
    Most of the Dongle Emu sides will offer demo for trying out, before paying.

    Hope this will help
    Regards
    MrApogee

  11. #10
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank you Mr. Apogee,
    i will try to find the request section.
    I´m new here so i give my best to find the right one :)

    Maybe i use Google to find one.

    regards

  12. Your ad here

  13. #11
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi Mr. Apogee,
    now i collect some information about an Emulator.

    when the old dongle is present is simply the contents copied and a
    Soft Dongle will created.

    Unfortunately, it is missing :(

  14. #12
    Junior Member augustinermonch is on a distinguished road
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    no one an idea?
    : (

  15. #13
    Member borreskater is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    62
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    dongle emulator

    wich version has? i have many crack for metadimension! contact to me

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Dongle
    By aso in forum Imposition & RiP
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2014, 08:33 AM
  2. dongle ?
    By ramcess01 in forum Requests
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2014, 02:00 AM
  3. My dongle not work! HQ-510 RIP
    By giuppe72 in forum Imposition & RiP
    Replies: 22
    Last Post: 07-03-2013, 06:14 PM
  4. mazzie dongle
    By nick912 in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2011, 07:49 PM
  5. dongle copy
    By Iceprojeckt in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2011, 08:09 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts