+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Spekta2 HQ-RIP

  1. #16
    Moderator babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    315
    Thanks
    51
    Thanked 316 Times in 139 Posts

    hi brother

    Quote Originally Posted by shiv View Post
    I use Screen Hq510 ver6.1.
    I installed the spekta into the SW folder. I see spekta 350 and 650 in pagesetup after doing all the page setup when i tried to print i get the following message

    Setup loaded: "specta"
    Starting Job On Monday, January 09, 2012 1:23:34 PM
    Using Color Setup "(No Color Management)"
    Total time: 1 seconds
    %%[ Error: rangecheck; OffendingCommand: setsystemparams ]%%
    %%[ Flushing: rest of job (to end of file) will be ignored ]%%
    Job Not Completed: Calibration Job 12

    I have dongle emulator for ver7.2 from printroot but i dont have the 7.2 installer and i Have hq rip ver8.3 but it when opened with 7.2 emulator asks for revision passwordAttachment 1337Attachment 1338

    I need speckta to work somehow kindly help
    this spekta2 version is for HQ rip 7.2 you can download from the full sections, :)

    God Bless
    "People with a good Heart...is a good Person...God Bless"

  2. The Following User Says Thank You to babajingjumong For This Useful Post:

  3. #17
    Junior Member abimanyoe is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I have spekta2 installer, but my dongle ID is different with spekta2 installer, can i still using spekta2? I already try but "job not completed" message appear

  4. #18
    Moderator babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong is a jewel in the rough babajingjumong's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    315
    Thanks
    51
    Thanked 316 Times in 139 Posts

    hi

    Quote Originally Posted by abimanyoe View Post
    I have spekta2 installer, but my dongle ID is different with spekta2 installer, can i still using spekta2? I already try but "job not completed" message appear

    hello, you can't use the spekta plugins if your dongle I.D is not match to your spekta2 installer, if you want to use spekta options, go to this thread

    http://www.printroot.com/forum/f21/hq-rip-7-2-full-version-spekta-plugins-4741/

    God Bless
    "People with a good Heart...is a good Person...God Bless"

  5. #19
    Moderator kazanchi has a spectacular aura about kazanchi has a spectacular aura about
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    263
    Thanks
    208
    Thanked 194 Times in 88 Posts
    Quote Originally Posted by babajingjumong View Post
    hello, you can't use the spekta plugins if your dongle I.D is not match to your spekta2 installer, if you want to use spekta options, go to this thread

    http://www.printroot.com/forum/f21/hq-rip-7-2-full-version-spekta-plugins-4741/

    God Bless
    New links are there...

  6. #20
    Banned luck2004 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I think your SN must support spekta

  7. #21
    gomesdan
    Guest

    Spekta2 on HQ 8.3 extra pass

    for HQ RIP 8.3

    Hidden Block (you must be registered and have 20 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by gomesdan; 05-08-2012 at 10:56 AM.

  8. #22
    gomesdan
    Guest

    new reg for vusbus

    reg file works HQRIP 8.3

    Hidden Block (you must be registered and have 20 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Attached Images

  9. The Following User Says Thank You to gomesdan For This Useful Post:

  10. #23
    Member tuoigin will become famous soon enough
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    138
    Thanks
    91
    Thanked 56 Times in 20 Posts
    What is the pass? Thanks

  11. #24
    Member dracula is on a distinguished road dracula's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    52
    Thanks
    4
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by babajingjumong View Post
    hello, you can't use the spekta plugins if your dongle I.D is not match to your spekta2 installer, if you want to use spekta options, go to this thread

    http://www.printroot.com/forum/f21/hq-rip-7-2-full-version-spekta-plugins-4741/

    God Bless
    please password
    fks

  12. #25
    ciamis
    Guest

    Lightbulb

    I need HQ RIP bundle with specta too, but i'm still newbie in this forum so canot open the link, any solutions Bro?

  13. Your ad here

  14. #26
    PRC Member tomcatinc is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    64
    Thanks
    19
    Thanked 16 Times in 14 Posts

    repost needed

    could somebody repost new vusbus reg file, please?

  15. #27
    Junior Member hippo1013 is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Thanks
    46
    Thanked 1 Time in 1 Post
    thks!

  16. #28
    PRC Member gomesdan will become famous soon enough gomesdan will become famous soon enough
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    47
    Thanks
    5
    Thanked 99 Times in 33 Posts

    Spekta in harlequin 9

    this reg is for multikey new link
    Hidden Block (you must be registered and have 20 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    ================================================
    Click the THANKS bottom, if you like my post.
    Last edited by gomesdan; 03-27-2013 at 06:42 AM.

  17. The Following 3 Users Say Thank You to gomesdan For This Useful Post:

  18. #29
    Moderator kazanchi has a spectacular aura about kazanchi has a spectacular aura about
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    263
    Thanks
    208
    Thanked 194 Times in 88 Posts
    Quote Originally Posted by gomesdan View Post
    this reg is for multikey
    *** hidden content ***
    Any OEM for?

    If no - where is Screen's v.9 instaler?

  19. #30
    PRC Member gomesdan will become famous soon enough gomesdan will become famous soon enough
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    47
    Thanks
    5
    Thanked 99 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by kazanchi View Post
    Any OEM for?

    If no - where is Screen's v.9 instaler?
    this reg is oem free, works all oem harlequin.
    I not have installation files of HQ 510 v9.

  20. The Following 2 Users Say Thank You to gomesdan For This Useful Post:

+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts