+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: MetaDimension output error - problem

  1. #1
    Member djenous has a spectacular aura about djenous has a spectacular aura about
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    74
    Thanks
    123
    Thanked 142 Times in 31 Posts

    MetaDimension output error - problem

    here is situation:
    PC1 MetaDimension (win server 2003) outputs to PC2 (win xp) metashooter hot folder without problem

    new PC3 (win 7), same settings as PC1 cannot output to PC2 but keep getting error about invalid destination

    also tried to output to PC4 (win7) but keep getting same error, basically cant get PC3 metadimension to output anywhere on local network except on local disc

    any help, ideas???

    thanks in advance

  2. #2
    Moderator Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of
    Join Date
    May 2013
    Posts
    413
    Thanks
    214
    Thanked 999 Times in 257 Posts
    Quote Originally Posted by djenous View Post
    here is situation:
    PC1 MetaDimension (win server 2003) outputs to PC2 (win xp) metashooter hot folder without problem

    new PC3 (win 7), same settings as PC1 cannot output to PC2 but keep getting error about invalid destination

    also tried to output to PC4 (win7) but keep getting same error, basically cant get PC3 metadimension to output anywhere on local network except on local disc

    any help, ideas???

    thanks in advance
    you checked the permissions on the share?
    /control panel/computer management/shared folders/shares

    and browsing to the share via explorer \\PC2\input or whatever is called works?

  3. #3
    Member djenous has a spectacular aura about djenous has a spectacular aura about
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    74
    Thanks
    123
    Thanked 142 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by Willburwilde View Post
    you checked the permissions on the share?
    /control panel/computer management/shared folders/shares

    and browsing to the share via explorer \\PC2\input or whatever is called works?
    copy, browse everything works, output from PC1 works

    just output from PC3 keep getting "JobTicketMerger: The data output destination '\\PC3\E\MetaShooter\Hotfolders\Topsetter' is invalid (ERROR_ACCESS_DENIED)." error

    i got same error if i try to output to any network drive

  4. #4
    Moderator Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of
    Join Date
    May 2013
    Posts
    413
    Thanks
    214
    Thanked 999 Times in 257 Posts
    Quote Originally Posted by djenous View Post
    copy, browse everything works, output from PC1 works

    just output from PC3 keep getting "JobTicketMerger: The data output destination '\\PC3\E\MetaShooter\Hotfolders\Topsetter' is invalid (ERROR_ACCESS_DENIED)." error

    i got same error if i try to output to any network drive
    Turn firewall off on Pc3, I forget the command via prompt, also allow everyone access to share?
    Sounds like win 7 firewall tho

  5. #5
    Member djenous has a spectacular aura about djenous has a spectacular aura about
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    74
    Thanks
    123
    Thanked 142 Times in 31 Posts
    tried firewall already, same result

  6. #6
    Moderator Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of
    Join Date
    May 2013
    Posts
    413
    Thanks
    214
    Thanked 999 Times in 257 Posts
    Quote Originally Posted by djenous View Post
    tried firewall already, same result
    If you change the tiff-b to non supervised fd.?; output not for metashooter......generic tiff-b

    Must be a prob with shooter, also your not on a domain with group policy?

  7. #7
    Member djenous has a spectacular aura about djenous has a spectacular aura about
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    74
    Thanks
    123
    Thanked 142 Times in 31 Posts
    solved! some services started as LocalAccount, changed to user and everything ok

  8. #8
    Moderator Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of Willburwilde has much to be proud of
    Join Date
    May 2013
    Posts
    413
    Thanks
    214
    Thanked 999 Times in 257 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by djenous View Post
    solved! some services started as LocalAccount, changed to user and everything ok
    Awesome :D

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. MetaDimension Error
    By gavilau in forum Imposition & RiP
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2014, 02:17 AM
  2. Share your MetaDimension Output Plan
    By djenous in forum Imposition & RiP
    Replies: 0
    Last Post: 12-22-2013, 08:08 AM
  3. Job Output Plan - Metadimension + SingaStation 2011
    By pennismen in forum PDF & Workflow
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2013, 02:34 PM
  4. Topsetter and PIF card Metadimension Problem
    By sistecopy in forum Computer To Plate
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2013, 04:20 PM
  5. Prinect Metadimension Calibration Tool Error
    By Augusto in forum Recycle Bin
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2011, 03:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts