+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: HQ 510PC Backup settings?

  1. #1
    Donor macsea is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question HQ 510PC Backup settings?

    Hi Forum!

    I would like update my HQ 510 PC and i would like backup my HQ 510PC Settings.

    Please help me!

    Thanks
    Macsea

  2. #2
    PRC Member gomesdan will become famous soon enough gomesdan will become famous soon enough
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    47
    Thanks
    5
    Thanked 99 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by macsea View Post
    Hi Forum!

    I would like update my HQ 510 PC and i would like backup my HQ 510PC Settings.

    Please help me!

    Thanks
    Macsea
    You not can use backup generated in older version of harlequin.
    BackupConfiguration.ps works only same version.
    you can use migrate.exe in folder HQ510/utilites/migrate for migrate to new version.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. HQ-510PC RIP 8.3 installer
    By jklee2k in forum Full Software
    Replies: 42
    Last Post: 07-23-2016, 10:52 PM
  2. Hq-510pc-6.4 + bin
    By curva in forum Full Software
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2011, 06:46 AM
  3. HQ-510PC RIP 8.3 installer
    By jklee2k in forum Installer or Patch Only
    Replies: 27
    Last Post: 09-08-2011, 07:46 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-14-2011, 10:04 AM
  5. Roland Favorit_Roller settings
    By cityhunter in forum Books & Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2011, 05:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts