+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: DTG Print Pro RIP Win7 problem

  1. #1
    Junior Member mastodon69 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    32
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 3 Posts

    DTG Print Pro RIP Win7 problem

    I have DTG HM1 with this RIP (dongle key too). I have i problem with istallation on Win7 proffesional. When I tried to run RIP, but getting error " HASP driver not found". Istalled newest HASP driver but still same problem.

    Any help?

  2. #2
    PRC Member yahuu will become famous soon enough
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    410
    Thanks
    47
    Thanked 49 Times in 43 Posts
    Quote Originally Posted by mastodon69 View Post
    I have DTG HM1 with this RIP (dongle key too). I have i problem with istallation on Win7 proffesional. When I tried to run RIP, but getting error " HASP driver not found". Istalled newest HASP driver but still same problem.

    Any help?
    How did you get support from the manufactor?

    BTW, you can try to uninstall all version HASP Device Drivers were installed there. Reinstall the driver included the software installation and try to load app again.

  3. #3
    Junior Member mastodon69 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    32
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 3 Posts
    Well , it takes too much time for manufactor to respond and send me an update... Allready tried to uninstall HASP and clean installation again.

  4. #4
    PRC Member yahuu will become famous soon enough
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    410
    Thanks
    47
    Thanked 49 Times in 43 Posts
    Quote Originally Posted by mastodon69 View Post
    Well , it takes too much time for manufactor to respond and send me an update... Allready tried to uninstall HASP and clean installation again.
    Has it been worked there yet?

  5. #5
    Junior Member mastodon69 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    32
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 3 Posts
    No , but i will try with XP sp3 installation on separate partition for now.

  6. #6
    PRC Member yahuu will become famous soon enough
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    410
    Thanks
    47
    Thanked 49 Times in 43 Posts
    Quote Originally Posted by mastodon69 View Post
    No , but i will try with XP sp3 installation on separate partition for now.
    I guess it is better on XP platform. If you still get problem, contact me via PM msg.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Print Console problem "Exposure head DTD reset asserted"
    By DoMe84 in forum Computer To Plate
    Replies: 7
    Last Post: 01-04-2014, 12:11 PM
  2. Activation WIN7 X64 Ultimate
    By maw3 in forum Classic Tools
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2011, 10:26 AM
  3. (QUESTION) MAC Snow Leopard under win7? How?
    By jox in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 09-18-2011, 01:43 AM
  4. Problem in Print Consol 4.x
    By bddori in forum Computer To Plate
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2011, 01:24 AM
  5. Is Canon C1 compatible to Win7?
    By ngoclongchau in forum Graphic Design
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2011, 07:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts